Три станаха жертвите от катастрофата в Шумен. В петък вечер лек

...
Три станаха жертвите от катастрофата в Шумен. В петък вечер лек
Коментари Харесай

Жертвите при катастрофата в Шумен станаха три, назначени са експертизи

Три станаха жертвите от злополуката в Шумен. В петък вечер лек автомобил БМВ се удари в дирек на бул. " Симеон Велики " , покрай Томбул джамия. 

На място починаха 24-годишният водач и момиче на 13 години . Друго момиче на 16 години бе откарано в тежко положение в болничното заведение, само че по-късно е умряло, оповестиха от полицията. 

Окръжна прокуратура – Шумен следи и управлява досъдебно произвеждане по отношение на тежката злополука в града, заяви . Според първичните данни 24-годишен мъж, управлявал колата с превишена скорост, изгубил надзор над транспортното средство и се блъснал в дирек от уличното осветяване.

Направен е оглед на местопроизшествието, а през днешния ден се прави и спомагателен подобен. Назначени са съдебномедицински, химически и автотехнически експертизи. Взети са кръвни проби, чиито разбор да откри има ли приложимост на алкохол или наркотични субстанции.

Работата по изясняване на детайлите към тежкия случай продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Шумен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР